Fordelene ved at benytte en aktieapp

Verden er over de sidste par årtier blevet ekstremt digitaliseret og udviklingen peger kun i en retning. Verdenen kommer til at fortsætte med at blive mere og mere digitaliseret. Det startede med at alting bevægede sig fra fysiske samtaler til mails og telefonopkald. Herefter begyndte man at bruge internettet mere og mere, og alle virksomheder har nu en hjemmeside, som gør købsoplevelsen nemmere og bedre for kunden. Nu er fjernarbejde blevet meget normalt og en af de senere udviklinger er, at flere og flere virksomheder udvikler apps til deres kunder.

Gustavo Vieira og Lucas Pedron står f.eks. bag et godt Link Building Agency og ligesom, at det kan give god mening for dem at have en app til deres agency, så giver det også god mening for investeringsplatforme at have en aktieapp.

ba1

Gå direkte til afsnittet:

Hvorfor det er smart at bruge en aktieapp

Men hvorfor er det, at apps er noget vi bruger mere og mere? Det skyldes naturligvis, at apps er meget brugervenlige og nemme at bruge på telefonen og på farten.

Det er også en af hovedårsagerne til, at det er smart at bruge en aktieapp i stedet for kun at handle aktier på den “gamle” måde. Først og fremmest, så er det utroligt brugervenligt at bruge en aktieapp. Uanset om du bare vil bruge appen til at følge med i aktiemarkedet, din aktieportefølje eller købe/sælge nye aktier, så kan du gøre det på effektiv vis gennem en aktieapp. Hvis du finder frem til en god handel på et tidspunkt, hvor du ikke sidder med computeren, så kan du altså hurtigt foretage handlen gennem din telefon.

Med en app kan du derudover typisk også logge ind og ud på en hurtig og simpel måde. På internettet vil det typisk kræve nem-id og login, men gennem appen kan du blot bruge telefonens kode, fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse. Det er også med til at føre brugervenligheden i top og give dig en bedre oplevelse.

Ud over disse fordele, så har de fleste aktieapps også et godt fællesskab, hvor du kan lære meget mere om de forskellige aktier der er på markedet, de forskellige funktioner appen har og hvordan du skaber en god aktieportefølje.

Derudover er der også den store fordel, at du kan få real-time opdateringer omkring aktiemarkedet, dine investeringer og meget mere – direkte på telefonen. Hvis du udelukkende benytter en web browser til at investere igennem, så er du nødt til at logge ind på computeren for at følge med i hvordan dine investeringer klarer sig. Med en app på telefonen kan du slå notifikationer til, som hele tiden opdaterer dig, hvis der sker noget vildt med dine investeringer eller hvis aktiemarkedet bevæger sig i en bestemt retning.

Det var blot nogle få af de mange forskellige fordele der er ved at installere og bruge en aktieapp på telefonen. Vil du gerne vide mere om de forskellige aktieapps der er på markedet og hvordan du kan bruge dem, så kan du læse videre i nogle af de andre artikler vi har skrevet her på hjemmesiden.