Aktiekurser app – Se de bedste aktiekurser realtid apps i 2023

Når du skal finde en aktiekurser app, så er det vigtigste at du først og fremmest leder efter den bedste aktiekurser realtid app, hvor du kan følge alle de forskellige aktiekurser på mobilen i realtid. Mange handelsplatforme har lavet en app hvor man kan handle på, men også som fungerer som en app til aktiekurser

Her i artiklen, så vil vi vise dig hvordan du kan følge de forskellige aktiekurser i realtid med en app, så du altid er opdateret på de nyeste aktiekurser på mobilen.

Top 3 bedste aktiekurser app 2023

  1. eToro – Har det bedste overblik når du gerne vil have en aktiekurser realtid app med en overskuelig oversigt over de forskellige aktiekurser.
  2. SaxoInvestor – De har også en af de bedste aktiekurser apps, som har gjort aktiehandel simpelt og tilbyder et stort udvalg af danske aktier.
  3. Capital.com – En god CFD-trading handelsplatform, som også har en simpel aktiekurser app

Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Sådan bruger du Aktiekurser realtid apps

De fleste handelsplatforme har bygget deres egen aktiekurser app, hvor man både kan se de live aktiekurser på en app, samt købe aktierne.

Når du skal bruge en app til aktiekurser, så er det naturligvis vigtigt at du får et overskueligt overblik over de forskellige aktiekurser, selv når du er på farten.

1. Find den bedste ”aktierkurser app”

Hvis du gerne vil følge de forskellige aktiekurser på mobilen ofte, så er det naturligvis vigtigt at du finder en aktiekurser app, hvor du får et nemt overblik over de forskellige aktiekurser, men også hvor du naturligvis kan købe alle de aktier du har interesse i. Her har vi kåret eToro som testvinder, som den bedste aktiekurser app.

Nedstående er årsager til eToro er vores fortrukne:

  • Køb aktier igennem deres app med 0 kr. kurtage.
  • Nemt overblik over aktiekurserne i realtid
  • Fungerer både til Android samt iOS
  • Social Trading platform
  • Platform på dansk og engelsk
  • Få adgang til mere end 3000 handelsaktiver

Det næste trin på vores liste er, at vise hvordan du nemt kan komme i gang med at investere igennem en aktiekurs app. Vi har taget udgangspunkt i eToro i vores guide, så for at du får mest muligt ud af vores guide, så bør du starte med at oprette en konto hos eToro.

Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

2. Opret konto

Det tager kun et par minutter, at oprette en konto hos eToro. Så snart du er landet på eToro’s hjemmeside, så skal du blot indtaste dine informationer.

Du bestemmer selv om du ønsker at logge på med Facebook, Google eller bare oprette dit brugernavn med din e-mail og bagefter skal du bekræfte din e-mail.

indtas informationer

3. Download aktiekurser app

For at download eToro aktiekurser app skal du blot gøre følgende:

iOS til iPhone – Gå til App Store og søg efter ”eToro”.

Android – Gå til ”Google Play-Butik” og søg herefter ”eToro”

Så snart du har downloadet din app til aktiekurser og køb af aktier, så kan du logge ind på din eToro konto.

Nu er du klar til at bruge din aktie app.

4. Se aktiekurser i realtid

Du er hermed klar at se live realtid aktiekurser med din app

Nederst i din app, så kan du klikke på ”Min overvågningsliste”, hvor du kan søge efter forskellige aktier, som du kan følge på din aktiekurser app.

På nedstående screenshot kan du se nogle aktier, for at vise hvordan det ser ud når du skal se de forskellige aktiekurser på eToro aktie app.

aktiekurser app

Det er nemt at følge aktiekursen i realtid med denne aktie app, så du altid kan følge dine favoritaktiers aktiekurs.

aktie app

Der er ingen tvivl om at vi mener at eToro har den bedste aktiekurser realtid app, og som du kan se på overstående screenshots, så er det ganske enkelt at navigere rundt på deres app, så du altid kan følge aktiekurserne på farten.

Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du en række ofte stillede spørgsmål om aktie apps. Hvis du selv har et spørgsmål som ikke besvares herunder er du velkommen til at kontakte os direkte på vores kontaktside her.

Hvilken er den bedste aktiekurser app?

Vi har udvalgt eToro som den bedste aktiekurser app. eToro’s aktie app er på mobiltelefonen er nærmest identisk med deres platform på computeren. Læs omkring den bedste aktiekurser app her

Hvordan ser jeg aktiekurser på en mobil?

Hvis du vil se aktiekurser på en mobil, så kan du gøre det med en aktiekurser app, som giver dig et nemt overblik over de forskellige aktiekurser.

Hvordan bruger jeg en aktiekurser realtid app?

Det afhænger fuldstændig af hvilke aktie app du bruger. Men hvis du finder en nem aktiekurser realtid app, så kan du nemt slå forskellige aktier op, og følge deres aktiekurser på appen.

Hvordan findes aktiekursen?

Aktiekursen udsendes direkte fra børsen hvor aktien er noteret, som f.eks. Novo Nordisk der er noteret på Nasdaq OMX Nordic hvorfor aktiekursen hentes fra Nasdaq.